Mariehamn, Åland

Nu sitter jag på hotell Arkipelag i Mariehamn och skall snart gå och lägga mig för klockan är 12 Finländsk tid. Vi har som vanligt chatrat Eckerölinjens färja i natt för att frakta över cirkusen. Men den åkte inte jag med. Jag tog den ordinarie turen kl 20:00 och har redan checkat in på hotellet. Morgondagen är ganska hektiskt för mig, jag måste växla pengar, både mynt och sedlar, gå till polisen och betala polistillståndet, veterinären här på Åland kommer på inspektion, Radio Åland tidningarna Nya Åland och Ålandstidningen kommer under dagen, så det är en hel del att göra och det är skönt att vara utvilad.

Idag i Östhammar kom distriktsveterinärerna Elisabeth Olsson och Angelica Bülow och kontrollerade alla djuren inför avfärden till Åland, de kollade framförallt pass och idnummer på alla djur, och vi har ju en hel del med oss.

20130705-000456.jpg

20130705-000520.jpgNär vi var i Falun i onsdags tappade Rosis häst Hildago en sko. Bengt har en kund här till Källquist Equestrian, Aubiose, och Tobias Hessman som jobbar där är även hovslagare. Så direkt efter föreställningen åkte han iväg och hämtade sömmar och skodde om hennes häst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *