Lomma

För några dagar sedan var det avslutning för Cirkusskolan vi har haft med Jenny Iwanowski som lärare. Jenny kommer från Tyskland och har undervisat Rosi Hocheggers två barn Saskia och Semjon samt Anton Franks son Tristan cirka 4 timmar varje vardag. Både Rosi och Anton tycker det är viktigt med utbildning och engagerade Jenny som lärare, fast det har varit sommarlov har skolan fortsatt ända fram till nu. Nu åker Saskia och Semjon hem till Tyskland för att gå i ”vanlig” skola och likaså Tristan. Mary Stiebner och Vasilisa Bobylev har också gått i skolan ett par timmar varje vecka för att lära sig tyska.

Men det har inte bara varit vanlig undervisning, det har varit utflykter till Museum och andra intressanta platser vi har passerat under säsongen berättade Jenny för mig. Jenny studerar till lärare och har bara två år kvar innan hon tar sin examen, detta har varit en fantastisk erfarenhet att få lära sig mer om Sverige. Att läsa på om varje ny stad och se vad den har att erbjuda. IMG_5687Hela klassen samlad.

IMG_4903Jenny och Vasilisa

En reaktion på “Lomma

  1. Tack för en härlig föreställning i Lomma ikväll!
    Vi hade väntat och längtat efter årets cirkus, och förväntningarna uppfylldes verkligen. Det är omöjligt att välja något favoritnummer, alla artister och djur är fantastiska. Nu längtar vi redan till nästa års föreställning.
    Det är trevligt att du är så flitig med bloggen och låter oss ta del av cirkuslivet.
    Lena med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *