Växjö

Nu kör vi med bastu på kontoret, värmefläkten går på högvarv på nätterna och varje morgon får vi vädra ett tag innan Jun och jag klarar av att gå in i kontorsvagnen. Papper suger nämligen åt sig fukten i luften och fuktiga papper gillar inte kopieringsmaskinen! Så fort det regnar blir det fuktigt i vagnen och det har ju regnat till och från de senaste dagarna. Till nästa säsong har vi bestämt att vi skall ett ”värmeskåp” där vi kan ha kopieringspappret under säsongen, så det är torrt och fint.

IMG_5730 2Rosi och Bengt i samspråk när hon precis har kommit ut efter sitt hundnummer. De är betydligt gladare än vad som syns på bilden!

5 reaktion på “Växjö

  1. Funkar det inte med en torr boll, eller en sån där fukt slukare som suger åt sig fukten… såg att ni hade papper som tog åt sig vätan. Det finns såna där små knep.
    Nått med att lägga bomull, och ett med tidning…

  2. Hej Cirkus Maximum! Det ska bli en ära att få se er i Danderyd den 23/8! Även väldigt roligt att jag vann i eran Finn Fem Fel-tävling! Fråga: säljer ni program ifrån tidigare säsonger, i Cirkuskassan? Om ja – hur mkt. kostar de?
    Bästa hälsningar
    Christian – Cirkusintresserad Danderydsbo

    • Hej!
      Vi har program kvar från tidigare säsongen, dock inte med oss under turnén. Lägg ett mail till mig på helena@cirkusmaximum.se på vilka år du skulle vilja köpa så kollar jag när vi är tillbaka i Älvsered den 9 september. De senaste åren har vi kvar, det är värre med tidigare produktioner.

      • Okej, jag förstår. Men hur mycket kostar ett program (oavsett år eller?) & hur sker betalningen vid ett ev. köp?
        Bästa hälsningar
        Christian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *