Imorgon är det dags!

Det har varit lite stressiga dagar de här sista dagarna! Vi fotade som sagt alla artisterna i förra veckan och under helgen gjorde David Andrén som gör layouten klart hela programmet. Det blev mycket mailande fram och tillbaka och en del samtal med Skype då David sitter i Bangkok och jobbar. Men med dagens teknik spelar det faktiskt ingen större roll var man sitter egentligen. Det går lika fort att skicka mail till Bangkok som till Kinna 4 mil bort där David jobbade tidigare!  Programmet trycks nu måndag och tisdag och i morgon eftermiddag får vi dem levererade till Älvsered i lagom tid premiären.

Själv har jag inte hunnit se mycket av repetitionerna, det är mycket som skall ordnas och fixas, dels av det vanliga jobbet som gäller under turnén med annonser och biljetter men även en hel del innan vi rullar iväg. Brandkåren har varit här på besiktning, vi har haft besiktning av elen, länsstyrelsen har varit här och gjort besiktning och kontroll av alla djur och djurtransporter.

Ett nummer jag verkligen ser fram emot att se är Zhang Fan på slak lina.  Jag har bara sett bilder Tino har tagit av honom på repetitionerna och jag är imponerad! Man kan förstå att han vunnit guldclownen på cirkusfestivalen i Monte Carlo. Det är väldigt ovanligt att en ensam kille vinner guldclownen, oftast är det stora regisserade trupper som vinner guld. Njut av denna bild tills ni får se honom live! Zhangfan ny tino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *