Sätra äng – Danderyd

Igår när vi körde in på platsen blev det lite bökigt då infarten till ängen var ganska sönderkörd redan innan vi började rulla in med bilarna på platsen här i Danderyd. Det sluttar ganska ordentligt också så jag trodde nästan att sockervaddsvagnen som jag drar skulle välta! Men det gick bra. Så i morse var det bara att ringa efter ett lass grus så att vi kan köra ut imorgon bitti. Alltid händer det något här varje dag.

Vi samlas en halvtimme innan insläpp i kiosktältet, det är praktiskt för då är alla på plats om vi skall prata om något och ibland kommer den lokala tidningen också. Idag tog jag med Villevalla till kiosktältet och vi hann inte mer än komma fram till kiosken förrän han gjorde en djupdykning ner bland popcornen! Villevalla är verkligen busig av sig!

villevallapopcorn

3 reaktion på “Sätra äng – Danderyd

  1. Vard det roligt att hoppa ner i popcornen och gömma sig Villevalla ?
    Har du roIigt hela tiden villeValla ?

    • Villevalla verkar ha roligt hela tiden! Varje gång vi går till kiosken och Villevalla är med så blir det en djupdykning ner i popcornen! Villevalla rymmer iväg mest varje dag och hittar på nya bus, en hel del som jag tack och lov inte vet om. Varje natt sover Villevalla djupt i min vagn och det är svårt att väcka honom på mornarna när vi skall åka vidare till nästa plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *