Luleå

Nu har vi kommit upp till Luleå och här ligger vi utanför Coop Arena, Luleå Hockey hemma arena.

Nu är föreställningen slut, publiken har lämnat tältet, och till skillnad från endagarsplatser packar vi inte ner tältet utan vi stänger tältet och kiosktältet och har en ledig kväll med en sovmorgon imorgon då vi stannar här i två dagar. Extra kul att redan nu läsa den fina recensionen i NSD som kommer morgondagens tidning! Klicka här så kommer du till NSDs sida. 

Villevalla är just nu på ett extremt busigt humör, jag vet inte om det beror på att det är ljust här uppe väldigt länge. Nu är klockan strax efter elva, det är ljust ute och Villevalla är ute och busar någonstans på cirkusen. Under föreställningen idag lyckades jag i allafall hitta honom backstage tillsammans med Bengt Källquist vår cirkusdirektör och Anton Frank som är vår stallmästare. Bengt går ibland bakom ridån under föreställningen och pratar med Anton som strax skall in och presentera vårt exotiska nummer med kameler och zebror. Vem såg jag inte rida på en kamel när kamelerna leddes in i tältet!

Villevalla BengtVillevalla rida kamel

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *