Gagnef

Idag kom distriktsveterinären för att ta blodprov på våra kameler inför Ålands besöket och för att ge alla hundar vi har med oss avmaskning mot dvärgbandmask som är obligatoriskt för hundar som skall till Åland. Vi skall köpa tabletterna och veterinären skall intyga att hundarna har fått dem. Glad i hågen åkte jag iväg till apoteket i Djurås 5 km bort och tömde deras lager. De hade vara 3 förpackningar och jag behövde 6 st så det var bara att fortsätta in till Borlänge och besöka 2 apotek till! På torsdag i Grisslehamn kommer distriktsveterinären där för att kolla alla djuren och att pass och alla papper är i ordning. Men det är ju inte första gången vi åker till Åland så vi har lite rutin på det!

Villevalla provade på att rida idag men eftersom det inte fanns någon sadel på hästen visste han inte var han skulle sitta. ”Ni säger ju att ni löser allt, så då tycker jag att ni skall fixa fram en sadel som passar Villevalla” var dagens kommentar från Villevalla. Vi får väl se hur det blir med den saken…

Villevalla prickig häst Villevalla prickig häst huvud VV rida svart häst huvud VV rida svart häst

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *