Vänersborg

Efter föreställningen igår åkte cirkusen iväg till Vänersborg, jag åkte dock hem till Borås istället och i morse var jag hos optikern och kollade min syn och beställde nya linser, synen förändras ju med åldern och jag ser allt bättre på långt håll utan linser numera. Men det här med att läsa liten text det går inte utan linser.

Idag fick vi också besök av Franco Knie Jr med hustru och son från Cirkus Knie i Schweiz. Det är alltid nyttigt och naturligtvis trevligt att träffa kollegor i branschen.

Franco Knie Jr

Här sitter vi i Bengts vagn innan föreställningen, Anton, Bengt, Linna och Franco Knie Jr.

I dagens Motala Vadstena tidning kan ni läsa detta fina reportage som de gjorde igår. Klicka här för att komma till reportaget. 

Villevalla blev dock väldigt upprörd att han inte var med på bild, men jag förklarade bara för att en fotograf från en tidning tar en bild innebär det inte automatiskt att den kommer i tidningen. ”Men varför ta en massa bilder om inte alla kommer med i tidningen? Och VEM bestämmer att inte Villevalla fick vara med?” Den kanske inte blev bra på dig försökte jag förklara, ”Villevalla blir alltid bra på bild” var svaret jag fick av en mycket tjurig Villevalla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *