Lysekil

Vi får post skickad ett par gånger i veckan från vinterkvarteret i Älvsered. Annika som sköter ekonomin tar hand om alla fakturor och bankpapper och resten skickar hon vidare till mig. Det är en salig blandning av svar på våra tävlingar, som kan vara väldigt mycket ibland, polistillstånd, bokningsbekräftelser, och brev till artister och anställda. Kommer det ett lite tjockare och större kuvert är det med 99% säkerhet brev till någon anställd eller artist. Så jag blev lite förvånad när det var adresserat till Cirkus Maximum enbart och med andra ord kunde jag öppna det. Men vad glad jag blev när jag öppnade provpåsen! För att inte tala om Villevalla som satt framför airconditionen på kontoret. ”Bästa platsen på hela cirkusen just nu” fick jag höra hela morgonen från honom.

Det var en kompis till Villevalla! Tack snälla du som skickat brevet! Villevalla satte genast igång med tusen frågor ”Var kommer du ifrån? Vad äter du? Vad äter du inte? Din favoritfärg? Ditt favoritdjur? Vill du åka lastbil imorgon? Har du bott i husvagn? Har du varit på cirkus tidigare? och vad heter du?” Den sista frågan fick inget svar under hela dagen och nu har Villevalla bett mig att utlysa en tävling. Kom på ett bra namn och maila det till: villervalla@cirkusmaximum.se.

Vinnaren av det bästa förslaget kommer att få två biljetter och två jättestora popcorn till valfri föreställning och självklart kommer ni att få träffa Villevalla!

villevalla kompisVillevalla har bestämt att namn som Olle, Kalle och Villevalle inte kommer att passa eftersom det är en hon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *