Skanör

En ganska vanlig syn här på cirkusen att Anton är ute och går med elefanterna Dunja och Daela. Så här såg det ut när jag gick till min vagn strax efter pausen. De uppträder inte i år då vi håller på att träna in ett nytt nummer med dem.elefant skanörVi är idag i Skanör fast  om vi är i Skanör eller om vi är i Falsterbo är frågan för dagen. Villevalla berättade för mig att gränsen mellan Skanör och Falsterbo består traditionellt av en fornminnesmärkt tångvall som löper från vattensamlingarna som benämns Flommen till Skanörs ljung. Villevalla httade inga vattensamlingar så han tog med sig Cirkulina upp i vattentornet för att verkligen se var gränsen går. Om ni tittar riktigt noga ser ni både Villevalla och Cirkulina uppe på vattentornet! ”Äntligen är vi på en plats man kan förstå” var dagens kommentar från Villevalla. På våra skyltar står det nämligen ”Skanör – vid Vattentornet” mycket praktiskt tyckte Villevalla! Äntligen en plats man kan förstå varför den heter som det heter!  Men igår i Lomma var det väl inte helt fel heller påpekade jag, ”Lomma – vid McDonalds” ”Jaa jaa det är bara för att du äter frukost däribland! Vi låg faktiskt närmare Statoil än McDonalds i Lomma så nästa år byter du namn på platsen! Statoil låg faktiskt 25 meter närmare cirkusen är McDonalds! Jag mätte minsann!” Var kommentaren om detta. 

skanör_vattentorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *