Götene

Det här med att vi skall spela på gräsplatser ställer till det för oss. I Tibro på måndag skulle vi spela på en ny plats, Ånaplan, nere vid ån i Tibro. Stor och jättefin plats men inte speciellt bra nu när det har regnat så mycket. Både jag och Marker vår tältmästare var och tittade på platsen idag och vi bestämde att här skall vi inte köra in! Jag var och tittade på en grusplan som kommunen hade föreslagit men den var i minsta laget tyvärr, så bestämde att vi spelar på den gamla platsen i Tibro där vi alltid brukar vara. Visserligen är det gräs där också, men den är ganska hård och vi tror att det skall gå bra.

Så det var att ringa till tidningen SLA och ändra den sista annonsen som skall komma och trycka upp nya ”stadsdriver” dvs lapparna om var vi är som vi sätter på våra stora affischer för imorgon får vi åka till Tibro och affischera om alla affischer. Jag beställer ”stadsdrivers” av vårt tryckeri vanligtvis men när det är snabba ryck och vi måste byta plats är det bra att ha en kopieringsmaskin på kontoret!

Villevalla och Cirkulina tyckte det här med kopieringsmaskinen var riktigt roligt, ”man lägger i ett papper, trycker på en knapp och en massa papper kommer ut, det är ju som en snabb kamera” Det hela slutade med att Villevalla och Cirkulina kröp upp i maskinen och resultatet ser du här.

VV kopiering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *