Göteborg – Heden

Nu har vi kört in på Heden här i Göteborg där vi skall spela i morgon lördag och på söndag. Jag måste medge att det känns lite konstigt att vi skall fortsätta till Svenljunga på måndag där vi kommer att ge årets sista föreställning. Vi brukar ju vanligtvis sluta här på Heden och sedan åka direkt hem till Älvsered. Nu har även Cirkulina börjat visa lite attityd! Hon var mycket tjurig när jag kom tillbaka till cirkusen, ”Jaha och Villevalla har du slarvart bort” var det första jag hörde när jag kom till min vagn. Men hon blev på betydligt bättre humör när jag berättade att hon i vilket fall som helst kommer att åka till Moskva nästa vecka och gå på cirkusfestival. ”Men jag åker INTE i  resväskan, jag vill sitta i en riktig flygstol!” Men vi har ju inget visum till dig så du kanske får åka i resväskan ändå, försökte jag förklara. ”Cirkulina behöver inget visum till Moskva, för Cirkulina har inget pass att stämpla in det i!” gul gubbe italien kopia En framtida cirkusartist? petersskyrkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *