Göteborg – Heden söndag

Nu har vi gjort klart våra föreställningar på Heden i Göteborg och när detta skrivs är alla på plats i Svenljunga där vi ger den sista föreställningen för i år. Alla utom jag är i Svenljunga för jag åkte hem till Borås istället, lite närmare. I morgon är det som alltid en hektisk dag, intyg skall skrivas, slutlöner skall ges till artister och musiker som åker hem nästan direkt efter föreställningen i morgon kväll. Ganska skönt att sista föreställningen är på en vardag så jag hinner med ett par timmar på kontoret!

Jag vet inte vad Villevalla lyckades hitta på när han var (är?) på Kastrups flygplats i tisdags! Jag var på Landvetter tidigare idag och då frågade jag om de hade mer information om mitt bagage. På landvetter fick jag reda på att över 600 väskor var försenade i tisdags, inklusive min väska med Villevalla i. Jag misstänker starkt att Villevalla hade ett finger med i spelet!

juantältetgbgHär tittar Juan ut genom tältet strax innan vi skall börja montera ned tältet i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *