Svenljunga

Nu har vi gjort sista föreställningen för denna säsong. En del artister har redan åkt antingen hem eller vidare ut i Europa på nya engagemang. Som vanligt hade jag en hel del att göra på kontoret med slutlöner och intyg. Dessutom vill man ju säga adjö till artisterna som åkte i kväll. Vissa träffar man igen och en del träffar man inte mer, men vi kan ändå hålla en liten kontakt via Facebook. För mig är Facebook fantastiskt! Tidigare kunde jag ha en radda telefonnummer till artister jag verkligen ville hålla kontakt med, eftersom de ofta har nya nummer i varje land de jobbar i. Dessutom är det alltid enkelt att kommunicera med artister som skall komma till oss om visum, vägbeskrivning, musik, när de skall vara här innan premiären hur rekvisitan skall skickas osv osv.

Cirkulina fick sig en ordentligt överraskning idag när hon följde med mig backstage strax innan föreställningen skulle sluta och alla artister var redo inför finalen. Patrick tog med sig henne i manegen i finalen! Jag hade ju lovat Villevalla detta men eftersom han fortfarande är vilse i Europa så fick Cirkulina följa med in. Så med andra ord inget nytt om Villevalla och mitt bagage. Cirkuslina manege

En reaktion på “Svenljunga

 1. Vad roligt det har varit att få följa Cirkus Maximum under er turné. Vi har följt Ville-Vallas äventyr genom Sverige.
  Nu är vi ordentligt oroliga. Hur ska det gå? Hoppas att han kommer tillbaka!
  Ville-Valla är ju inget vanligt gosedjur. Vi har massor med bevis för att han lever på riktigt:
  1) Hen har ju värpt bokstäver.
  2) Hen har gömt sig i diskmaskinen.
  3) Hen trollade fram en mattebok åt en elev.
  4) Hen har varit hemma hos alla barnen och hos flera snaskade han ost på nätterna.
  5) Bara alla äventyr och bus på cirkusen…
  6) Hen sover dessutom i påskägg

  Klart Ville-Valla lever!
  Vi väntar med spänning på att hen kommer tillbaka. Varma hälsningar från klass 2c i Gubbängens skola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *