Älvsered

Nu har vi tvättat och packat ned hela tältet och håller på att köra in allt i magasinen för vinterförvaring. En hel del av personalen har redan åkt hem och de sista åker på måndag. Av artisterna är det bara klädbytarnumret Monastyrski som är kvar på gården. De väntar på sina pass som de har skickat till Tyska ambassaden i Stockholm för visum, troligtvis kommer de imorgon så de också kan åka hem.

Cirkulina har det bra i Moskva, hon är på Cirkusfestivalen Idol 2014, nej det är inte samma som på TV4 utan enbart med cirkusartister. Tino och Arman tar väl hand om henne där borta.

Jag ringde till SAS idag och frågade om mitt bagage och de ville ha lite information om vad jag hade i väskan så de enkelt skulle kunna hitta den. Mycket enkelt svarade jag, om ni öppnar en röd väska med en antagligen mycket tjurig Villevalla i så vet ni att ni har rätt väska. Han har en rosa tröja på sig och vill bara hem till Sverige, jag vet dock inte hur bra hans italienska är men ni kommer att förstå honom ändå.

älvsered clownerVåra papperskorgar på väg till vinterförvaring.

cirkuslina moskvaCirkulina i manegen i Moskva. cirkuslina restaurangCirkulina på restaurnag i Moskva.moskva tino armanTino och Armanmoskva

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *