Det var ett tag sedan

Jag bloggade sist! Jag har varit ledig ett par veckor vilket har varit väldigt skönt! Något som jag verkligen uppskattar när jag är ledig är att jag inte behöver passa någon tid! Under säsongen är det alltid en tid som skall passas varje dag och det är när det är dags att göra sig i ordning för föreställningen så det är verkligen skönt att inte behöva titta på klockan! Jag var i London ett par dagar och tog med mig Villevalla dit, och denna gång åkte han i min handväska och kom därför både fram och tillbaka till London.

Nu skall vi starta planeringen av nästa säsong på allvar och jag kommer att återkomma med vad som händer i Älvsered. IMG_7112På planet till LondonIMG_7113Vid Tower Bridge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *