Två dagar kvar tills premiären

Det är väldigt mycket saker som skall ske sista veckan innan premiären. I fredags var SP – Statens Provningsanstalt och kontrollerade tältet då vårt tillstånd gått ut, igår hade vi kontroll av all vår el, det är många kablar och uttag, och idag kom brandkåren och gjorde sin årliga kontroll. Nicholas del Pozo har eld under sitt nummer och brandkåren ville se vad han eldade och hur det såg ut. För mig är det alltid extra nervöst när dessa kontroller kommer inför premiären, har vi glömt något, är något fel? Men i år har det varit väldigt enkelt, inga anmärkningar på elbesiktningen och brandkåren till och med berömde oss att vi har sådan ordning på allt från brandsläckare till dokumentation!

IMG_7579Här visar Nicholas vad han eldar med under sitt nummer för brandkåren.

Vid 5 tiden tog jag min årliga tur till Gekås i Ullared och shoppade vad som är behövligt till vagnen inför säsongen. Det blev både värmeljus, hundben till Hugo, lite nya burkar och mycket kaffe till min Tassimo kaffemaskin! Väldigt praktiskt att Gekås finns så nära oss, dessutom var det en väldigt bra dag att åka dit på, dagen innan lön.

När jag kom tillbaka till Älvsered var repetitionerna på sluttampen och här ser ni Pablo Kaiser i manegen. I år har vi köpt en hel del nytt ljus och det är verkligen en helt ny känsla att kliva in i tältet, ljuset är helt annorlunda! Ni kan se att det är repetitioner för Juan som assisterar Pablo har inte sin uniform på sig…

IMG_7584

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *