Svenljunga

Denna tag försvann med blixtens hastighet! Idag är vi i Svenljunga inte långt från Älvsered och jag åkte till kontoret för att gå igenom lite saker med Annika som sköter ekonomin och hämta lite pärmar och saker jag glömt att ta med mig. Det händer varje år att jag glömmer något, glömmer och glömmer föresten, kan bero på lite lathet också. Det är mycket som skall flyttas när jag byter kontor från byggnaden till kontorsvagnen och det är ganska jobbigt vill jag erkänna. Jag får visserligen hjälp men sedan skall allt packas i ordning i vagnen.

Här lite bilder backstage precis innan föreställningen skall börja och alla artister är på plats.

IMG_7760 IMG_7762 IMG_7764

2 reaktion på “Svenljunga

  1. Bra du skrivit något (tänk på svärmor)
    Vi diskuterade i bilen om det är Helena som styr Bengt eller tvärtom…en bra spindel i centrum kan bolla med mycket helt klart. Iallafall såg det kul ut med de fina åsne djuren vackra varelser.
    Underbar föreställning tack , god fortsatt turné.

    • Hej!
      Stort tack för din roliga kommentar! Vem som styr vem…det är nog så att det är Bengt som bestämmer i slutändan men jag kan påverka honom en hel del om jag vill jag det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *