Bälinge

Vi åkte efter föreställningen i Gävle hit ner till Bälinge. Eller Bääääälinge (uttalas med ett lååångt ä, precis som fåren låter) som vi har skämtat om hela veckan. Jag tror det började när jag berättade om nya platser för Marek vår tältmästare och han uttalade det mer som Bällinge.

Idag när jag satt och uppdaterade hemsidan med fler platser på vår Norrlandsturné gick jag in på statistik sidan, alltid lika roligt att se att antalet besökare hela tiden ökar! Jag tog mig tid att se vilka sidor som har flest besökare och ganska naturligt är det vår turné, biljetter och årets föreställning som har flest besökare. Som god fyra kom våra djur, men där har jag inte varit så aktiv att uppdatera märkte jag. För mig är det ganska självklart att djuren går ute i hagar varje dag och att djuren alltid åker först till den nya platsen för att vi enkelt skall placera bilarna och släppa ut djuren. Det är så självklart att jag inte tänkt på det. Väldigt ofta när jag kommer till en ny plats på morgonen går redan djuren ute i hagar.

Så idag när jag var ute och gick med Hugo tog jag bilder på en ganska normal dag på Cirkus Maximum.

IMG_7955På lite avstånd med mobilen men ni ser hästarna i sina hagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *