Liten värld

Igår morse åkte vi in till Gärdet i Stockholm där vi ligger i 3 hela dagar, nästan som en lite semester med att ligga still i 3 dagar och med 2 sovmornar! Jag gillar det här med sovmorgon…

Oscar i Diorios motorcyklar frågade mig igår om jag visste om någon frisörsalong var öppen idag den 1 maj. Jag sa att jag trodde inte det, men du får åka runt och se om du hittar någon. Oscar in mot city, körde fel och hamnade i köpcentrumet vid Globen som han kände igen från tidigare säsonger han varit här. Han parkerade och gick in och såg en öppen frisörsalong och de hade tid att klippa honom på en gång. Han satte sig ner och började prata med frisören. Hon frågade vad han gjorde här i Sverige och han berättade att han jobbade på Cirkus Maximum som artist. ”Då kanske du känner Josefin?” frågade frisören Oscar svarade att han känner Josefin och då berättade frisören att hon hyr hennes lägenhet nu när Josefin är på turné. Helt otroligt sammanträffande att Oscar skulle klippa sig hos just henne! Liten värld med andra ord!

nyklippt OscarNyklippt Oscar.

3 reaktion på “Liten värld

 1. Tack för en toppenföreställning på Gärdet i helgen! Både jag och barnen var lyriska efteråt. Måste bara fråga, vad var det för stycke den duktiga orkestern spelade till duo thu heips nummer? Kände så väl igen det och har gått och funderat men lyckas inte placera det. Hjälp!

  • Hej!
   Roligt att du gillade föreställningen! Jag skall fråga vår kapellmästare imorgon ang musiken, jag vet hur det är när något fastnar i huvudet, man måste bara veta!

   • Hej!
    Ursäkta sent svar! Vi har försökt forska i detta med musiken till Duo Thu Heips nummer. Det är special arrangerad musik till deras nummer, jag har pratat med artisterna också och de säger att det är egen special skriven musik. Kanske är det inslag av något du känner igen men vi lyckas inte klara ut vad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *