Huddinge

Idag verkade det äntligen som sommaren är lite grann på väg i alla fall. Det var riktigt skönt väder ett tag på förmiddagen och gott att slippa regn. Det fick vi nog av i går i Vällingby. Jag  noterade bara det fina vädret för hela förmiddagen satt jag på kontoret och skickade iväg ansökan om polistillstånd för kommande platser i juli månad. Jag har ju viss rutin på detta men nu går det ännu snabbare då det går att maila in ansökningarna och jag slipper kopiera upp alla papper om tält, elbesiktning, brandbesiktning och djurbesiktning. Dessutom blir det billigare då vi slipper portokostnaden…

Villervalla fortsätter sina popcornbad men nu går han med på att fotograferas för hyn har blivit bättre enligt honom… Han har bott i sin kartong i stort sett sedan han kom tillbaka och idag var han i kiosken för att kontrollera storleken på alla popcorn vi sålde. Han satt nära kassan och det var många kunder som ville köpa den stora popcornkartongen med den lilla roliga figuren i. Josefin fick tillslut flytta iväg honom och ställa honom bland våra lightstick för det blev ganska irriterande att höra honom hela tiden förklara för att alla att ”jag är ingen liten rolig figur, jag är Villevalla!” FullSizeRender-1 FullSizeRender-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *