Regn och åter regn

I dag har det regnat! I Jakobsberg är på Kvarnvallen en gräsäng som är sank att den upplevs som mjuk även en fin sommardag. Det blir inte bättre av det har regnat hela dagen! Backstage var det flera decimeter med vatten och strax innan vi skulle släppa in publiken till den första föreställningen fick vi alla hjälpas åt att leda bort vatten från manegen och vid alla logeplatser. Vi löste det med att lägga massor med sågspån och där det som var som värst la vi presenningar under logestolarna så publiken kunde vara torr om fötterna.

Villevalla är just nu mycket konfunderad och fundersam. Han har inte fattat det här med att vi har ett nytt program varje år med helt nya artister. Han hade ett resonemang igår att Andrejs fina vita duvor egentligen var förklädda papegojor som hade ätit förminskningspiller. Jag förklarade att det stämmer inte för Juan Gutierrez är i Spanien och jobbar denna säsong med sina papegojor. ”Jaha är det därför jag inte känner igen någon av artisterna, alla är nya” var ett svar jag fick innan han återgick till sina popcorn.

Villevalla ser föreställningen popcorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *