Vallentuna

Det är alltid lika roligt att komma till Flygfältet i Vallentuna, det är en väldigt vacker plats för det är ett stort flygfält och vi kan ställa upp cirkusen riktigt snyggt. Dessutom är Björn Ek som äger marken alltid på ett strålande humör när han välkomnar oss när vi kommer på morgonen! För några år sedan var vi uppe och flög med DC 3:an som vanligtvis står parkererad här, och vi frågade Björn var planet var men det var på service nu, någon motor skulle bytas. Han ställer upp i alla väder och imorgon bitti kommer han hit redan kl 5 för att hjälpa oss att dra ut några bilar då det även har regnar i Vallentuna tidigare i veckan.

vallentunaEn fin utsikts bild när jag och Villevalla var ute och gick idag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *