Tierp

Nu har vi lämnat Stockholmområdet och börjar styra kosan norrut. Helgen har flutit på bra med fulla tält både i Sollentuna och i Täby. I Täby spelar vi i Rönninge by och det är verkligen mitt ute på landet känns det som. Extra roligt för mig för min kusin med familj kom och såg föreställningen och även en gammal kompis från Borås som numera bor i Täby.

Pratade en stund idag med Tino som varit i Schweiz under helgen och sett Arlette Gruss, Circus Royal och Circus Knie. Tino, liksom Bengt brukar åka iväg och se våra kollegor ute i Europa så fort tillfälle ges, dels för att se på artister inför kommande säsong och även snappa upp nya ideér. Har ni vägarna förbi Schweiz i sommar kan jag rekommendera ett besök på Circus Knie, de har alltid en bra produktion och är nog cirkusarnas cirkus.

Villevalla har varit helt överväldigad av all publik under helgen, han försökte räkna alla i Täby, han gillar det här med antal, meter och siffror. Men jag tipsade honom att det kanske är lättare att räkna alla tomma stolar, för det var inte många i Täby, men det var ingen bra ide heller eftersom ”under föreställningen är det för mörkt i tältet och jag blir bara kladdig av sockervadd som alla äter, och i pausen är alla i kiosken och köper mer sockervadd!”

Idag kom han på att det är ganska intressant att sitta på mastvagnen när tältet hissas ned, men han kom faktiskt på själv att det gäller att hoppa iväg i lagom tid annars blir man fast på under tältduken på mastvagnen. Villevalla mastvagnAlex Sirbu är det som håller ett vakande öga på Villevalla.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *