Östersund

Idag gav vi en föreställning i Ånge och sedan körde vi efter föreställningen hit till Östersund.  Vi har inte varit i Ånge på väldigt många år, det var innan jag började turnera så jag gissar på 1997 eller 1998. Ganska ovanlig känsla att komma till en stad där jag inte varit tidigare men Ånge visade sig vara en trevlig stad!

Här i Östersund spelar vi på en stor plats precis bredvid Storsjön, så jag antar att en hel del av personalen skall fiska imorgon. Det är ett jätteintresse hos väldigt många av sos, dock inte av mig. Jag tänker istället hoppa över allt kontorsarbete och åka in till centrum och shoppa lite.

Villevalla berättade förra året att han hade en kompis här, Storsjöodjuret. Förra året visade inte Storsjöodjuret upp sig och Villevalla berättade för mig att han kanske var på semester. Så ikväll när vi kom fram sprang Villevalla genast fram till vattnet och berättade att Storsjöodjuret bara visar sig nattetid så han kommer att vänta in honom under natten, ”så du kan ju gå och lägga dig i vagnen jag kommer i lagom till frukost” var kommentaren jag hörde innan han rusade iväg.

Storsjöodjuret

En reaktion på “Östersund

  1. Tack för en härlig föreställning i Östersund, och välkommna tillbaka !
    Vi kommer tillsammans med barnbarnen då oxo !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *