Timrå

Nu har hela cirkusen kommit fram till Timrå vi åkte hit efter föreställningen i Östersund. Som alltid när vi kom fram till Östersund igår kväll stod det några husbilar parkerade på platsen som vi fick förklara för att ”stannar ni kvar kommer ni bli inparkerade och ni kommer inte att komma ut förrän vi har åkt” Några var vakna när vi kom och fattade var som var på gång och några andra fick ett bryskt uppvaknande när vi dundrade in på platsen. Cirkusplatsen ligger jättefint precis vid Storsjön så jag förstår att man parkerar sin husbil här. Det har regnat en hel del här och dessutom håller kommunen på att jämna ut planen så det var lerigt överallt. Inte djup lera, men lera som fastnade under skorna och som jag och alla andra drog med oss in i tältet och i alla vagnar. Skönt när vi kom fram till Timrå och det var en helt normal grusplan!

Villevalla vet jag inte vad han gjorde i natt för han kom tillbaka till min vagn lagom till att jag skulle åka in till stan och shoppa lite i förmiddags. Han dök bara ned i sina popcorn och mumlade något om ”Storsjöodjuret, roligt att se, mycket kallt vatten och Storsjön är djup”. Om han träffade Storsjöodjuret är alltså lite oklart just nu…

östersundTur att Villevalla var trött idag, för det fanns inga tomma stolar att räkna i Östersund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *