Timrå 2

Det märks att vi kommit norr över för det är mycket ljusare på kvällarna. Efter den andra föreställningen vid 10 tiden gick jag en bra sväng med Hugo och tänkte ringa någon kompis, turligt nog tittade jag på klockan först innan jag ringde. Klockan var strax efter 10 men det kändes som den var runt åtta typ och solen höll på att gå ned. Bäst att kolla på klockan innan jag ringer någon nu på kvällarna när vi är på väg mot Kiruna.

Idag pratade jag med vår reklamtrupp som redan är i Gällivare och sätter upp affischer och Mårten berättade att bredvid cirkusplatsen låg det en stor snöhög! Undrar om den är kvar när vi kommer dit om 14 dagar, för jag har aldrig sett snö på platsen i Gällivare tidigare.

Så här kan det se ut backstage precis innan föreställningen skall börja.

timråJuan och Nguyen står och väntar bland Nicholas rekvisita.

Villevalla har inte lämnat sina popcorn på hela dagen, och det enda jag har hört är att han måste bada för hyn mår inte bra av allt kallt vatten sedan igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *