Piteå

Här i Piteå är det alltid dåligt väder konstaterade jag och Bengt idag. Vi kan lämna Skellefteå i strålande sol, ja inte igår inte, och så regnar det här i Piteå. Det har regnat här mest hela dagen tycker jag.

På helgerna brukar jag samla ihop veckans post till Annika som sköter ekonomin i Älvsered. Det är kassarapporter, fakturor jag skrivit och lite utbetalningar som jag gjort. Annika sköter det mesta med ekonomin men jag betalar bland annat alla polistillstånd. Detta för att jag skall ha koll på vad som är betalt och inte, för polisen behandlar inte ansökan om avgiften inte är betald. Dessutom skickar polisen inbetalningsavierna oftast både på mail och med vanlig post, och ibland bara på mail och ibland bara med vanlig post så det gäller att hålla koll att jag inte betalar dubbelt! Idag gjorde jag iordning ett stort tjockt kuvert och kollade på datorn var brevlådan var med sista tömning, brukar vara kl 13:00 på söndagar. Men inte här i Piteå, här var det redan kl 09:00 i morse! Så det var bara att maila Annika att posten kommer på tisdag…

Villevalla var med mig på förköpet på Turistbyrån idag också men han blev så förvirrad av att vi var alldeles ensamma där. Turistbyrån hade stängt idag men jag var bara inne hos Katarina som kom ned och vi stämde av biljetterna till dagens två föreställningar. Villevalla hade en lång utläggning att om ”man nu gör fina kläder med Piteås logga på varför inte i Villevallas storlek? Det finns många som är i min storlek!” Vilka de är är dock lite oklart…

PiteåSå här såg det ut igår kväll när vi kommit fram till Piteå vid 9 tiden på lördagskvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *