Kalix

För ett år sedan när vi var i Kalix var jag mer eller mindre i upplösningstillstånd beroende på att posten inte lyckades med någonting verkade det som. Vi hade arrangerat att hela 7 pallar skulle skickas hit upp till Kalix men 6 st blev försenade när de passerade terminalen i Örebro.Efter mycket ringande och trixande och stor hjälp av personalen på postens åkeri i Kalix fick vi till slut alla pallar i Kiruna och Gällivare om jag inte minns helt fel.  I år hade jag beställt både popcorn och fett från en leverantör och dricka och godis till kiosken från en annan leverantör, samt 2 pallar med klubbor från vårt vinterkvarter Älvsered totalt 7 pallar.

I morse kollade jag på postens hemsida med hjälp av sändningsnumren och då verkade det som om ingenting skulle komma idag. Villevalla muttrade någonting om att ”du aldrig lär dig…” men jag mailade min eminenta säljare Henrik på posten och efter en stund fick jag besked att allt skulle komma under dagen, hemsidan var inte 100% uppdaterad.

Så det var en mycket lycklig Helena som såg detta när jag kom tillbaka till cirkusen efter en tur i Kalix centrum på eftermiddagen, posten hade kommit med alla 7 pallarna! IMG_8242Extra roligt var det att vi hade mer eller mindre ett fullt tält här i Kalix, mer publik än vi vad vi brukar ha, det är alltid så mycket roligare att göra en föreställning med fullt tält! Alla blir på ett väldigt gott humör backstage och det smittas alltid av på publiken, det blir en helt annan stämning i tältet! IMG_8245

IMG_8244Det var en lång kö när jag gick ut för att sälja program. IMG_8246Ma Hoang värmer upp backstage för sitt nummer.

En reaktion på “Kalix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *