Mariehamn

Igår direkt när föreställningen började bytte jag om, packade vagnen och satte mig i bilen och åkte iväg till Grisslehamn och tog ordinarie turen till Eckerö kl 20:15 och checkade in på hotell Arkepilag vid vid 11 tiden. Cirkusen åkte direkt efter föreställningen i Östhammar till Grisslehamn då vi som vanligt  chartrat Eckerölinjens färja med avgång kl 23:30 från Grisslehamn. Cirkusen kom fram ca 02:30 på morgonen till cirkusplatsen i Mariehamn. Redan klockan 8 var jag på cirkusplatsen och hämtade alla uniformer som låg samlade i en förarhytt på en lastbil och åkte iväg till kemtvätten. Jag visade också var containrarna skall stå som vi hyrt av Mariehamns renhållning då våra sopbilar stannar kvar i Sverige. Precis när jag lämnat all tvätt på kemtvätten ringde Vargropen och undrade var de skulle tippa sanden beställt. Jag kände att det här är ett beslut jag inte kunde ta, så jag ringde Marek vår tältmästare. Jag hoppades att jag inte väckte honom men tack och lov var han vaken när jag ringde honom!

Under dagen har det varit fullt schema som vanligt. Radio Åland kom för en intervju med Bengt, Tidningen Nya Åland ville följa med när Ålands motsvarighet till Jordbruksverket, Ålands Miljö och Hälsoskyddsmyndighet kom för att kontrollera alla djur och även Ålandstidningen kom och intervjuande Bengt. Jag tog hand om Brandkåren och Miljö och Hälsoskydd, växlade pengar och var på Polisen och hämtade ut och betalde vårt tillstånd för föreställningarna här. Ganska hektiskt dag med andra ord och jag mycket tacksam att ha fått sova gått hela natten!

Under dagen igår åkte jag till Täby och lämnade Hugo hos min faster som bor i Täby. Jag har pass och allting klart för honom men med dubbla föreställningar både lördag och söndag har han det så mycket bättre hos faster Ann-Marie, blir antagligen ganska ordentligt bortskämd som vanligt….Jag passade också på att möta upp Tino i Täby då han köpt nya mikrofoner till orkestern.

mirofonJag skickade honom en bild på en trasig mikron och han lyckades hitta en ny. Lite enklare i Stockholmsområdet än i Rättvik…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *