Landskrona

Nu har vi verkligen kommit till Skåne! Juan som står i insläppet och dirigerar publiken till höger eller vänster var lite förbryllad idag, för han förstod inte vad publiken sa till honom. Han undrade vad är de det säger och jag förklarade att här säger man inte Röda stolar utan mer Röa stolar med skånskt uttal. VI märker verkligen att Sverige är långt och att det finns skillnader. Uppe i Norrland köper publiken popcorn utan att nämna storlek och vi får fråga vilken storlek de vill ha, likaså säger de bara en läsk och vi får fråga vilken läsk de vill ha. Här i södra Sverige är det mera en mellan popcorn och en Pepsi.

Idag kom Bengt Roslund och IngaMay Hörnlund och såg föreställningen igen inför TV-inspelningen i Lund på måndag. Bengt producerar inspelningen och han och IngaMay kommer alltid ett par gånger och ser föreställningen, de närmsta dagarna kommer resten av TV-teamet och ser föreföreställningen så alla är redo inför måndagens inspelning.

Anton hade varit inne i centrum på förmiddagen och berättat att han hittat en butik som sålda danska smörrebröd som var helt fantastiska. Jag och Josefin åkte dit vid lunch och de hade verkligen riktigt goda smörrebröd! har ni vägarna förbi Landskrona jag kan rekommendera Mat-Templet i Landskrona.

Utsikt orkesterSå här ser det ut från orkestern strax innan insläppet.

En reaktion på “Landskrona

 1. Hej!

  Jag var på cirkus igår i Lomma och det var sååå bra! Ni är en så himla fin ensemble med enomt proffsigt och fint program! Det är fantastiskt att artisterna är så duktiga. Det är kul att se en show på TV men det är otroligt mycket häftigare med cirkus i verkligheten!

  I pausen var vi också ute och hälsade på era fyrbenta artister och de verkade mycket väl omhändertagna och ompysslade. Hästarna kom fram och nosade och dromedarfölen tittade nyfiket på oss. Det kändes som att ni verkligen anstränger er för att djuren ska ha det bra hos er.

  Tack för en superkväll med härlig underhållning!
  Hälsningar,
  Andreas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *