Simrishamn

Det börjar närma sig säsongslut på söndag är det bara 3 veckor kvar innan vi är tillbaka i Älvsered igen. Idag märkte jag verkligen av det, jag bokade och skickade in annonser för sista veckan till GP, Göteborgsposten. En hel del av annonserna vi har i tidningarna gör tidningarna själva efter mina förlagor men en hel del gör jag också själv. Beroende på hur många föreställningar vi skall ha med i annonserna kan jag nästan med ryggmärgen hur lång annonsen skall vara, de flesta tidningar har moduler med bestämda mått, och så här i slutet av säsongen har jag nästan lärt mig vad de olika modulerna heter också, en enspalts annons för en föreställning heter 13b och är 38 mm bred och 110 lång, är det två föreställningar blir den 133 mm lång. Det är en hel del annonser jag gjort och skickat iväg under säsongen!

Under dagen kom många av våra musiker och bad mig skriva ut sina biljetter för hemresan, så gott som alla av våra anställda har datorer och uppkoppling men skrivare har få med sig så det händer titt som tätt att de kommer till mig med sina USB minnen och vill ha papper utskrivna.

IMG_8559 Här håller vi på att resa masterna och Alex Sarbu stilar framför kameran. IMG_8557I Ystad igår vände vi cirkusen så att det fanns parkeringsplatser på fältet framför cirkusen. Så här såg det ut när jag var ute med Hugo på eftermiddagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *