Götene

Det märks att det är slutet på augusti för det är ordentligt mörkare på kvällarna. Igår hade vi en 16:00 föreställning i Karlstad som var slut 18:00. Jag trodde först att vi skulle åka efter föreställningen då det var en bra bit ner till Götene 15 mil. Men som Marek sa att när vi är framme är det mörkt och platsen är ganska trång så det är bättre att vi åker på morgonen. Idag kunde jag konstatera efter föreställningen vi 10 tiden att det verkligen mörkt nu.

Vi var två dagar i Karlstad och bredvid oss på Norra Fältet var det en marknad och även Erikssons Tivoli var där. Roligt att träffa Mats Eriksson som driver tivolit. På lördagskvällen åt vi middag ihop efter föreställningen. Oftast träffar man kollegor i branschen som hastigast under turnén och det är sällan man kan sitta ner och umgås ordentligt.

När jag öppnade dörren till vagnen på söndagsmorgonen fick jag en liten chock! Jag visste  att det skulle vara en loppis också på platsen men inte trodde jag att de skulle vara rakt utanför min dörr! IMG_0539 IMG_8603 Våra kameler tittar på när vi lastar ut sågspån till manegen. IMG_8601 Utsikt från min vagn söndag morgon.  IMG_0540 Vi packar ihop i GöteneIMG_0542 IMG_0544 IMG_0551 IMG_0560 IMG_0562 IMG_0563

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *