Skara

Här i Skara har vi flyttat runt på några olika platser. Först var vi vid McDonalds i Skara men den platsen bygges om och vi fick inte plats längre. Sedan dess har vi varit på Axvalla Travbana, en jättefin stor plats men tyvärr ligger den en bit utanför Skara och vi har letat efter en plats inne i Skara. Vi blev tipsade om denna plats bredvid Coop och hyrde den. I måndags när vi var i Götene åkte Marek förbi och tittade på platsen och såg att gräset var jättehögt och det behövdes slås innan vi kunde köra in. Vi ringde runt i Skara efter någon som kunde hjälpa oss med detta men lyckades inte. Tack och lov finns Bert Karlsson i Skara så jag ringde honom och fick tips om att Skara Terminalen kan säkert hjälpa er, vilket de gjorde! Stort tack till Per Stridh på Skara Terminalen som klippte gräset med kort varsel!

Bert köpte också ett ganska stort antal biljetter till sitt flyktingboende i Skara och bussade dem till föreställningen.

Imorgon är det äntligen fredag och denna vecka är nästan slut. Jag tycker alltid att näst sista veckan går så långsamt, dagarna verkligen segar sig fram. Jag pratade med Stella som är med i motorcykel numret och hon sa precis samma sak att det känns som om dagarna är inbäddade i sirap denna vecka.

Jag har beställt schampo och avfettning till Älvsered så det finns på plats när vi kommer hem så vi kan tvätta både tältet, bilarna och vagnarna samt 3 fat glykol så alla bilar blir redo för vinterförvaringen.

IMG_8617Kön ringlade sig lång i Tibro igår. Det regnade mest hela dagen men när vi hade insläpp sken solen. IMG_8621Vi bygger upp tältet i Skara. IMG_8624Säsongens mest onödiga inköp till kontoret: en mini dokumentförstörare! Jag kunde bara inte motstå denna idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *