Vårgårda

När vi om fram till Tånga Hed i Vårgårda åkte jag och Bengt nästan direkt iväg till Göteborg och Varberg för möten. Jag tänkte i morse innan vi åkte att skall jag ta med mig datorn eller inte, men jag lämnade den i vagnen. Så här i slutet av säsongen när alla annonser är satta klarar jag mig med telefonen och ipaden för att svara på mailen som kommer. Telefonen höll sig också väldigt lugn som den brukar på fredagar i slutet på säsongen. Det var bara leverantören av dricka och godis till kiosken som ringde och Paroy i Borås som levererade diesel och eldningsolja till oss. Så här i slutet av säsongen är det inte 10 och 4 som jag brukar beställa dvs 10 kubik diesel och 4 kubik eldningsolja utan 3 och 3.

När vi kom tillbaka vid tre tiden till Vårgårda somnade jag gott i vagnen en stund innan det var dags för föreställning. En bra dag utan nästan ingen kontorsarbete!

Här i Vårgårda spelar vi på Tånga Hed, jag tror det är en gammal militärförläggning från början, jag har i alla fall sovit över här när jag var med i Kvinnliga Bilkåren på 80-talet. Jag och Josefin hann kolla in för oss de ovanliga djuren i hagarna bredvid cirkusen…

IMG_8627IMG_8625Helt vanliga kossor…IMG_8630Tälten tas ned i VårgårdaIMG_8631Spännbanden till tältet plockas ihop.

 

En reaktion på “Vårgårda

  1. Hej Helena. Var på föreställning i Alingsås i lördags, 29 augusti 2015. Hade med mig fyra barn, varav tre begick cirkuspremiär. Jag ÄÄÄLSKAR cirkus!!!! var den spontana kommentaren från ett av barnen när dom studsade ut efter föreställningen. Vi är supernöjda med vad vi fick uppleva! Och jag är så imponerad av allt ert arbete och slit som ger oss i cirkuspubliken möjlighet att få uppleva förstklassig underhållning på hemmaplan. Har också upptäckt din intressanta och spännande blogg här på er hemsida. Ser fram emot att följa dig och cirkusen här. Ska bli intressant att se vad du skriver om cirkusdagen i Alingsås. Tack för igår. Längtar redan till bästa gång jag får se er här i stan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *