Grästorp

I morse åkte vi från Kviberg upp till Götene, en resa på 10 mil men jag tyckte det verkade hur långt som helst. Det är så med vissa resor att det det verkar som om vi aldrig är framme. Äntligen framme i Grästorp tog det en stund att placera cirkusen då halva cirkusen står på en yta och alla artistvagnar, kök och personalvagnar står inne på ett industriområde bredvid. Det är ju inte mycket på kontoret så jag tog en sväng till Trollhättan och köpte äntligen kalendrar för nästa år, alltid bra att ha en riktig kalender när vi sätter turnén för nästa år.

IMG_8637 Varje söndag sätter vi upp en avis backstage och i kiosken med platserna för kommande vecka och Gigi är mycket glad att detta är den sista! IMG_8636 I Alingsås kom Jocke Assarsson och hälsade på. Han hade jobbat på Barnens dag som var här i Alingsås tidigare på dagen. För länge länge sedan (1996) jobbade Jocke här hos oss ett par veckor med ”Drei Martinis” . Ni kanske känner igen honom för Talang som gick i TV4. Grästorp kvällSnart är föreställningen slut här i Grästorp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *