6 dagar kvar tills premiären

Nu märks det och känns verkligen att snart är det premiär! Idag kom Kalle Andrén och fotograferade artister och personal till souvenirprogrammet. Det är tight tidsschema vi har, idag och imorgon fotograferar vi, under helgen gör vi klart programmet, det trycks på måndag och leveras på onsdag strax innan premiären. Men tack och lov har vi gjort det i ett par år nu så vi har viss rutin.

Idag var också Per Myrén från brandkåren i Falkenberg och gjorde sin årliga brandbesiktning av tältet, det måste göras varje år inför premiären. Robert Medrala från Etikit var också här och kontrollerade att våra kassaapparater var redo för säsongen. Stefan Wåhlberg vår skräddare kom också idag och därmed var det kostymprovning i Källquists visningsrum som tillfälligt gjorts om till syateljé.

Sedan är det som alltid tusen små saker som måste fixas inför premiären så vi alla har mer eller mindre fullt upp! Vår lokaltidning Hallands Nyheter var också här idag och imorgon kommer Borås Tidning.

IMG_9247 Duvan&Gennis rekvisita kom direkt från Frankrike och lastas av här i Älvsered. IMG_9249 Ebba Frank provar sin kostym och skräddaren Stefan Wåhlberg kontrollerar att den sitter bra. IMG_9250 Fotograf Kalle Andrén fotograferar Tino Rivero för programmet. IMG_9251Tod som står i kiosken blir alltid bra på bild! Här sitter han och väntar på sin tur att fotograferas av Kalle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *