Borås – Göteborg – Borås

Långfredagen och påskafton spelade vi i Borås och påskdagen och annandag påsk i Göteborg. När detta skrivs är troligen hela cirkusen på plats i Ulricehamn där vi skall ge föreställning imorgon. Efter föreställningen i Göteborg åkte jag hem till Borås, sista natten hemma på ett tag, och nu måste jag få med mig allt som jag har missat att ta med mig för från och med imorgon bor jag i vagnen.

I Göteborg har vi haft mer eller mindre fulla hus och det fungerade hur bra som helst med numrerade stolar på första parkett. Verkligen skönt för vi alla var lite spända hur det skulle fungera när det var fullt hus.

Jag har hunnit packa upp det mesta jag har tagit med mig till vagnen och bland alla lakan och kuddar som jag har i vagnen hittade jag en mycket mycket tjurig och hyfsat nyvaken Villevalla! Jag gick en lång harang som tyvärr var något osammanhängande om påtvingad vinterdvala bland en massa kuddar och att det inte var bra för Villevallas hy, att vara utan popcorn i 6 månader! Jag hämtade en jättestor popcorn som han genast hoppade ned i. ”Här stannar jag några dagar tills min hy acklimatiserat sig” tror jag han mumlade. IMG_9314

Idag var jag och såg Genni & Duvan för första gången och det var verkligen ett häftigt nummer! Ursäkta den dåliga bildkvaliteten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *