Jönköping

Idag lyckades jag få tag i den stackars lastbilschauffören som körde på vår dromedar i går morse och han berättade att han blev inte lite förvånad när han såg kameler och dromedarer på vägen! Tack och lov såg han dem på långt håll och lyckades få ner farten till ca 10 – 20 km när han snuddade Simba. Simba ser ut att må helt OK idag men vi har fortfarande stenkoll på honom.

Idag kom Leif Silbersky och såg föreställningen här, då han har förhandlingar i hovrätten här i Jönköping under några dagar. Det är roligt med Leif för han är verkligen genuint cirkusintresserad och kan och vet en hel del om olika artister. Christer Borg vår presschef var också här och såg föreställningen. Christer bor i Malmö han brukar nästan alltid komma och se föreställningen på premiären men i år fick det bli i Jönköping.

Leif, christer Bengt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *