Kungälv

Ibland får jag frågor hur vi hittar från plats till plats, kör vi i kolon eller har alla GPS i bilarna? Ger vi ut kartor varje dag till alla chaufförer? Vi använder vad vi kallar för den ”gröna GPS:en”. Det innebär att vi slänger ut granris utmed vägen, i varje korsning eller där det är filbyte slänger en av de första bilarna ut granris så vi andra vet vad vi skall köra. Om ni kör mot cirkusen i vilken stad som helst kommer ni säkert att se om inte granris så åtminstone rester av granris i varje korsning.

Här i Kungälv skulle min mamma komma på besök för många år sedan och hon ringde mig och frågade hur hon hittade till cirkusen när hon väl kom till Kungälv. Hon skulle komma på förmiddagen så jag sa till henne att följa granriset. Hon sa till mig att du är ju inte klok, jag kan ju inte leta efter granris utmed vägen! Men hon lyckades och körde inte fel en enda gång!

Idag kom Sveriges Radio Göteborg och gjorde en lättsam intervju med mig som ni kan lyssna på här, spela fram till 2:41:00, där börjar intervjun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *