Varberg och nästan på hemmaplan

Vi har varit nästan på hemmaplan de sista dagarna, Kungsbacka i torsdags, Falkenberg igår och idag i Varberg. Av någon outgrundlig anledning blir alltid dessa dagar ganska hektiska, innan säsongen tror jag att det hinner jag med när vi är i Falkenberg, men det där blir mycket och gårdagen tillbringade jag mest körandes E6 upp och ned mellan Varberg och Falkenberg. Dels servade jag bilen på Toveks i Varberg och sedan hade jag några möten inbokade i Varberg så jag hann med en sväng ned till Falkenberg för att hämta posten innan postbilen satte fart mot Älvsered. Sedan upp till Varberg igen och åter till Falkenberg för att sedan åka ned till Halmstad och hämta en kortmaskin som varit på service. Men så blir det ibland. Extra kul är det att komma till Falkenberg och Varberg för här har vi spelat mer för eller mindre fullsatta tält, men å andra sidan är det som sagt nästan hemmaplan för oss och attans vore ju annat!Fransesco och Max WeldyMax Weldy fotograferar FrancescoFullt hus varbergFullt tält i Varberg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *