Bro

Nu har vi kommit till Stockholm och här i Stockholmtrakten skall vi stanna så gott som hela maj månad. Vi ligger dock inte kvar på samma ställe utom på Gärdet är vi är i hela tre dagar, det blir nästan som en liten minisemester. Jag tittade igenom min telefon efter bilder att lägga upp här på bloggen men det är mest bilder på olika saker som jag skall köpa eller fixa såg jag när jag bläddrade igenom senaste veckans bilder. IMG_9445Som denna mikrofon som jag beställde till Bengt häromdagen. IMG_9467 Här håller Vanegas på att montera hjulet när tältet nästan är uppbyggt. IMG_9488 Idag var jag på Thailands Ambassad och den här skylten gillade jag! IMG_9493Så här såg det ut när jag gick till min vagn efter föreställningen. Det går fort att montera ned tältet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *