Höganäs

Det finns platser under turnén som man tycker om, och det finns platser som man tycker väldigt mycket om! Höganäs är en plats jag gillar! OK, det blåser alltid här, men vi ligger väldigt vackert brevid hamnen. Det är mysigt när vi kör in på platsen tidigt på morgonen och jag ser människor i badrockar på väg mot morgondoppet! Det finns kablar under marken, men kommunen märker alltid ut dem utan att vi behöver ringa och be elbolaget märka ut.

I morse när vi kom till platsen stod en bild parkerad precis där vi skulle sätta upp kiosktältet. Jag ringde kommunen och fick till svar att de genast skulle se till att den blev bortbogserad. Jag hade redan ringt ägaren och han var ute och seglade och var tillbaka om en vecka. En timme senare kom två mycket trevliga personer från kommunen ner till platsen och strax därefter assistanskåren som bogserade bort bilen.

Brandkåren kom också förbi, men de var lite tidiga, tältet var inte klart. Ingen fara, vi körde bara förbi, vi vill bara se hur det ser ut, ni har ju alltid ordning på allt, svarade de trevliga killarna från brandkåren.

Det är skillnad på kommun till kommun, önskar att Lysekil och Norrtälje kommun hade lika positiv inställning!

20120803-232321.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *