Upplands Väsby

I Norrköping strax innan föreställningen åkte jag hem till Borås, ett nödvändigt besök hemma, då jag har missat att ta med mig sommarkläder! Jag var hemma sist i slutet av April och det var ju fortfarande ganska kallt och jag hade inte en tanke på att ta med kläder. Ganska skönt att vara hemma ett par dagar också…

Jag kom upp strax innan föreställningen i Vällingby i lördags och därefter var det Täby nästa. Igår kväll efter föreställningen i Täby åkte jag iväg till Norrtälje för att se om jag kunde hitta en cirkusplats, då vi inte kan vara på den gamla platsen för att de skall eventuellt bygga på denna. Jag hittade en plats, men är det någon av er bloggläsare som har ett bra tips på plats i Norrtälje får ni väldigt gärna höra av er till mig! Enklast på min mail: helena@cirkusmaximum.se.

Costin har haft problem med sitt knä och fantastiska Gustav Foghammar från sportclinic.se kom ut till Täby i söndags och undersökte hans knä. Idag kom han och såg föreställningen och det blev en spontan undersökning av Glen Nicolodis arm i pausen!

20130527-224607.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *