Skellefteå

Här i Skellefteå vid Sjungande Dalen finns en hockeyrink där vi släpper ut våra kameler, zebra och zåsnor i. Zåsnor är en korsning mellan zebra och åsna, ser ut som en åsna ungefär men har randiga ben som en zebra. Kamelerna börjar nu tappa vinterpälsen och därför ser de lite luggslitna ut. För några år sedan hade jag en tanke att jag skulle sticka en tröja av kamelullen, men det behövs ganska mycket och sedan skulle det kosta en förmögenhet att få ullen spinnad, så det projektet gav jag upp.

Framför cirkusen finns en fotbollsplan och som vanligt blev det en match även i år. Jag vet inte hur det gick, men roligt verkade de ha!

bildbild2bild1

 

2 reaktion på “Skellefteå

  1. Det var en fantastisk show vi fick se igår! Superhäftig! Men jag har en fråga: varför har ni med er zebror, kameler och zåsnor när de inte ingår i showen? Vi gick och tittade på djuren i pausen och zebrorna och zåsnorna är så fina, och stora vackra svarta hästar fanns där också, men de var inte heller med i showen.

    • Hej!
      Roligt att du gillade vår föreställning! Vi håller på att träna in ett nytt nummer med zebrorna och de svarta frieserhästarna till nästa år, därför är de med på turnén liksom kamelerna och zåsnorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *