Ordentligt vilse i Tyresö

Idag är vi på en ny plats i Tyresö vid Tyresö Gymnasium, de senaste åren har vi varit i Trollbäcken, men på grusplanen är det konstgräs numera. På morgonen när vi åkte hit  från Nacka var det inga problem att hitta, det var bara att följa efter alla andra. Efter lunch åkte jag till posten och till mitt årliga besök på Svanströms för att köpa gem och papper. Vi är stor konsumenter av gem då vi gemar fast alla biljetter på brevet till vinnarna i våra tävlingar.  Efter alla år har jag lärt mig var det finns bra kontorsaffärer som jag hittar enkelt till. Men sedan skulle jag tillbaka till cirkusen… OK jag såg tältet men hur kom jag dit?! Det tog ett tag vill jag medge, fast jag varit smart att ta en bild av min GPS när jag lämnade platsen, men den blev ju inte så bra…

tyresö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *