I väntan på Storjöodjuret

Igår kväll när vi körde upp från Ljusdal berättade Villevalla att hon hade en kompis i Östersund, och det är inte vem som helt utan Storsjöodjuret! Det är bara att gå ner till Storsjön som kommer Storsjöodjuret fram till mig berättade Villevalla. Vi alla här på cirkusen har under hela dagen spanat ut över sjön, som ligger precis bredvid cirkusplatsen. Men vi har inte sett något! Villevalla satt vid sjön hela förmiddagen och var även  redo med livbojen om någon skulle trilla i. Men tillslut gav även Villevalla upp. Storsjöodjuret kanske är på semester trodde Villevalla.

villevalla_storsjoodjuret

 

En reaktion på “I väntan på Storjöodjuret

  1. Hej Villevalla!
    Var det långtråkigt att vänta? Tur att du inte ramlade ner i vattnet!
    Vi tar och målar Storsjöodjuret i skolan. Barnen vet PRECIS hur det ser ut!
    Busa vidare! Hälsar klass 1c

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *