Limhamn

Vi kom fram till Limhamn ganska sent igår kväll/tidigti morse efter resan ner från Stenungsund, det var en ganska lång resa men det gick väldigt bra då det bara var raka vägen ner till Limhamn. jag var dock uppe nästan med tuppen idag då jag åkte till Kastrup och hämtade Germain Knie som skall hälsa på oss några dagar och hon landade redan kl 9 på Kastrup. Germain är mer eller mindre en legend inom branschen och hon har uppträtt världen över med ditt cykel nummer ”The Dollies Sisters” Hon har bland annat uppträtt på Kronprinsen här i Malmö i slutet av 60-talet.

När jag kom tillbaka till cirkusen vid 10 tiden upptäckte jag att Villevallla fortsatte sin visning av cirkusen för sin nyvunna kompis och förklarade hur allting fungerar. Det här med att sitta masterna när de reses verkar vara favoritsysselsättningen ”som att åka hiss på tvären, det är jättehäftigt! Fast Marek reser upp masterna för låååångsamt, det måste gå att få mera fart så att de åker upp som en hiss” Jag sa att jag när vi köper nya master skall vi se om det finns snabbare motorer.

bild 4-3bild 3-6

bild 1-6Fast säkrast är att sitta på Mareks kontroll och se hur masterna går upp. bild 2-6Lamporna måste också kontrolleras att de är hela inför föreställningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *