Mullsjö

Idag är vi i Mullsjö och det var första gången jag är i Mullsjö med cirkusen. Vi var här senast 2007 eller 2008 och då jobbade jag inte här. När jag bokade platsen så kollade jag inte upp den mycket, för jag visste att vi varit här tidigare. Fick vi plats förra gången så får vi plats nu tänkte jag. Igår visade jag Marek var platsen ligger då han altid åker till den nya platsen dagen innan för att mäta ut, dvs markera var vi skall slå ner våra ankare. Jag trodde det var grusplanen, eller rättare sagt grusplätten jag såg på google maps. Marek trodde detsamma för han kom inte ihåg platsen alls. Det visade sig vara totalt fel! Det var en stor fin gräsyta bredvid grusplätten! Marek berättade att han kom inte ihåg platsen alls även när han kom fram till Mullsjö, men när han letade efter var vi kunde koppla på vatten från en brandpost kom han ihåg platsen. Tidigare var Marek ansvarig för vattnet på cirkusen och  vii skrattade gott när han berättade detta för mig senare under dagen!

Igår i Tidaholm stod Patric Harrisons husvagn nära kontoret då det är en väldigt trång plats vid Folkets Park i Tidaholm och bara det nödvändigaste får plats runt tältet. Nästan all personal bor en liten bit iväg tvärs över vägen från cirkusplatsen. Patrik rekvisitaNu så här i efterhand kan jag berätta att det krävdes ett par omtagningar innan Patric fick in den rätta trötta looken…

Villevalla är både helt lyrisk och väldigt konfunderad. Han förstår ingenting just nu. Orsaken är att jag visade honom min telefon där han finns numera som bakgrundsbild. Jag tyckte det var ganska roligt och visade honom bilden. ”Men hur kan jag vara i din telefon och vara så platt? Jag är ju här bredvid dig nu och inte i din telefon!” Jag försökte förklara att det är en bild på Villevalla som jag har i telefonen som jag lagt som bakgrundsbild. ”Men det är ju en TELEFON du har har och ingen kamera! En kamera är inte så platt för i en kamera får jag plats, likadant som jag får plats i en kopieringsmaskin!” Jag tror jag skall ägna morgondagen åt att förklara det här med kamera och telefon…

villevalla iphone

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *