Affischer

Idag kom pallen med affischer för de första platserna på turnén från vårt tryckeri. Det var en av många leveranser som kommer så här i premiärtider. Jag har även beställt 2 fat motorolja, flera tusen buntband, hydralolja, specialklister till våra affischer, ett nytt mixerbord till vår ljudtekniker, stolar till gradängen och en hel del andra saker vi behöver inför premiären. Väldigt sällan behöver jag leta upp en ny leverantör, utan jag mailar den gamla leverantören och beställer ”samma som förra gången”. Enkelt och praktiskt! Många av våra leverantörer av både det ena och andra brukar ofta också kontakta mig nu inför premiären ”är det inte dags att beställa….” är en vanlig fråga på telefon!

Jag har fått massor med svar på tävlingen ”Vilken artist kommer först till Älvsered?” Nu inväntar vi bara vem som kommer först för några artister är på ingående! Affischer kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *